Göteborgsmamman

Moodboard & inspiration.

Hej lördagsmysare ♥

Hur mår ni? Vi har ätit långkok (blandande känslor inför den där rätten kan ni se på bilden, haha) och jag är verkligen proppmätt så jag sitter här och jäser i soffan medan Fredrick lägger Emilia. Julia har redan lagt sig i sängen sedan länge och Elise sover hos mormor inatt. Det är så roligt att varje gång vi är hos mamma så vill hon så gärna sova över. Det slår aldrig fel. Så nu finns det alltid extrakläder liggandes hemma hos mamma som Elise använder dagen efter medan de gamla tvättas och lämnas kvar.

De senaste dagarna har varit något av en karusell om jag ska vara ärlig, med både fantastiska och snurriga känslor. Därför ska jag bara ta den här helgen till att vara och bara tänka. Man behöver de dagarna också såklart – kom ihåg det 🙂 Tillåt er att fundera och bara vara.

Ikväll har jag suttit med en moodboard inför kommande event. Temat är rosa/vitt/exklusivt och jag är säker på att det kommer bli helt fantastiskt. VD:n på företaget är så driven och vet precis hur hon vill ha det vilket är väldigt inspirerande att se. Älskar företagare! 🙂
Nu har det blivit dags att stänga ner här hemma och leta fram en ny bra serie. Tips? 🙂

Hoppas ni mår jättebra iallafall och att ni har en fin helg såhär långt.

Kram.

moodboard moodboard moodboard eventbyrå i göteborg mammablogg mammabloggHahaha, jag älskar de här filtrerna! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.