Göteborgsmamman

Kontorsoutfit, gott paket & min nya titel.

Hej på er ♥

Hoppas ni mår kanon. Jag fick ett samtal för en stund sen som gav mig fjärilar i magen. Det här är sååå spännande och jag hoppas jag får ett final svar snart så att jag kan dela med mig 🙂

Idag har jag haft min första arbetsdag på Volvo. Så spännande! Jag har idag mest suttit i möten, men det tror jag blir vardag framöver. Jag kommer alltså jobbat som Project Leader och därmed se till så att allt rullar på och så att ni får se Volvos härliga reklamer i tid 🙂 Känns så hemlighetsfullt att få se reklamerna flera veckor/månader innan de rullar på tv. You’re in for a treat så att säga!

Jag har tokigt mycket jobb att gå igenom nu ikväll och borde sätta igång nu på direkten. Bjuder på några bilder från min s.k. kyparoutfit från idag, ett gott paket vi fick idag och från när vi var på IKEA med mamma i helgen 🙂 Hoppas ni får en fin kväll så hörs vi snart igen ♥

Kram.

IKEA IKEA IKEA kontorsoutfit godis godis godis godis godis kontorsoutfit kontorsoutfitKyparoutfiten 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.