Göteborgsmamman

Middag hos mig.

Inlägget innehåller reklam för Bokus i form av annonslänkar.

God morgon ♥

Jag kräks på min nervositet just nu. Inte en blund har jag sovit inatt tror jag. Om lite mindre än en timme så ska jag tillbaka till läkaren för att göra en rektoskopi och jag mår illa av både tanken på själva undersökningen, men också för resultaten. Snälla håll tummarna för mig idag. ♥

Det blev en lagom sen kväll för oss igår. Johanna hade releasefest för sin nya bok Middag hos mig – en bok som verkligen är ett genuint tips från mig till er. Först och främst är den ju väldigt fin och har inspirerande bilder, men recepten är också precis den typ av recept som man kan behöva både med och utan familj. Den typ av recept som går snabbt och inte kräver tusen ingredienser som man knappt vet var man ska få tag på. Det här är en simpel och underbar bok som är ett riktigt julklappstips 🙂

Vi träffades alla på Blackstone Steakhouse som ligger precis bredvid saluhallen här i Göteborg. Det blev god mat och ett par glas vin innan vi åkte hemåt. Tusen tack för en fin kväll!

Nu ska jag klä på mig något passande, undersökas och sen förhoppningsvis hinna till ett möte 9.30 på Volvo. Wish me luck!

Ha en fin dag hörrni och ta vara på allt som händer och sker 🙂

Kram.

middag hos migmiddag hos mig middag hos mig middag hos mig middag hos mig middag hos mig middag hos migUnderbar kväll ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.