Göteborgsmamman

Barbiekalas & 5 år gammal.

Hej på er ♥

Det är en tyst kväll här hemma. Våra tre prinsessor sover och jag är säker på att de alla drömmer om presenter, tårta och sina vänner. Vilken fantastisk 5 årsdag Elise fick och som hon njöt! Jag är så tacksam för våra nära och kära som förgyllde hennes dag och för alla fina presenter hon fick ♥
Det var faktiskt lite roligt för mamma hade köpt en sjöjungfru-Barbie för flera veckor sedan till Elise. Sen ville hon komplettera med något mer och vad tror ni hon då gör idag? Hon glömmer att hon köpt Barbien, varpå jag försäger mig och frågar Elise om hon fått en sjöjungfru. Det var i stort sett det enda Elise önskade sig idag och hon blev superledsen när hon kom på att hon inte fått någon. Jag ringde mamma och sen var hon där en stund senare – med Barbien i handen. ♥

Det finns så mycket kärlek i den här dagen och jag är så otroligt lyckligt lottad som fått möjlighet att vara mamma till tre så underbart fina tjejer. Jag kan inte vara mer än tacksam och somnar både med ett leende på läpparna och glädjetårar efter den här födelsedagen. Livet, säger jag bara.

Hoppas ni haft en fin söndag ni också 🙂

Kram.

Barbiekalas Barbiekalas Barbiekalas Barbiekalas Barbiekalas 5årskalas 5årskalas 5årskalas 5årskalas 5årskalas Barbiekalas 5årskalas 5årskalas 5årskalas 5årskalasJag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dig Elise. Du är mitt allt ♥ Jackan på sista bilden har dessutom blivit alldeles för liten nu – trots att ärmarna var uppvikta där och det känns som igår. Låt tiden bara stå till lite grann ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.