Göteborgsmamman

Ny dator & spännande fix.

Hej på er ♥

Hur mår ni? Jag sitter här vid min NYA dator och jobbar lite. Så himla nöjd! En HP Envy 360 som då alltså går att vrida och använda som en ipad istället. Mucho nöjdo 🙂 Den är liten, lätt och behändig och jobbar på som ett spjut. Älskar den redan!

Tisdagen är snart förbi och det har varit en intensiv dag på jobbet. Samtidigt är det så intressant och roligt att det knappt känns hur mycket hjärnan faktiskt jobbar på i 320.
Efter jobbet åkte jag in till stan för att hämta paket (som lustigt nog fortfarande kommer dit …) och den här gången från Bubbleroom och med innehåll till nästkommande event …………. Spännande! Det här eventet ska bli otroligt kul att planera då det är ett speciellt tema på gång som kommer genomsyras i hela kvällen i butiken vi kommer vara i. I veckan går inbjudningarna ut och det är de jag sitter med här nu. Mamma var snäll och hämtade upp dem hos tryckeriet idag och nu ska de packas i lite lyxigare bud-stil 🙂

Annars vill jag säga att det är rätt lugnt, men det är det ju inte. Det är ju saker att göra hela tiden och imorgon efter jobbet ska jag förbi en pysselbutik för att plocka upp lite fler saker inför kommande påhitt. Jag ska även skicka iväg lite brev innan jag får komma hem och mysa med familjen.

Vad har ni haft för er i helgen och i början av den här veckan? Känner ni att hösten är på ingång på riktigt nu? Jag älskar det! 🙂

Hoppas ni får en fin kväll.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggLill-Julia njuter en tisdagskväll ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lexochlogan

    Alltid lika kul att läsa vad du har pågång fina Malin . Å vad kul med inbjudningar, det är ju verkligen lite extra speciellt med riktiga inbjudningar. Så nyfikna på resultatet