Göteborgsmamman

Regnkläder & film från NK.

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.

Hej på er mina hjärtan ♥

Åh, jösses vad trött jag är. Verkligen så in i norden. Mitt humör är inte vad det än gång var utan istället önskar jag mig bort till en ensam liten stuga på en kvadrat där det bara är jag och tystnaden för en stund. Ni vet vad jag menar. Det ska bli skönt med en kväll framför soffan efter en hel dags jobb.

Regnet har öst ner här hemma hela dagen och jag har jobbat hemifrån med en krasslig Emilia. Men efter att ha suttit hemma hela dagen så tog vi en promenad till skogen bredvid – i regnet – med Elise och Julia. Det är intensivt att ha tre barn hemma under en längre period och jag kan ärligt talat ibland inte förstå hur jag kunde ha det så mycket förut innan Emilia började förskolan. Idag blir jag helt svettig av bara tanken, haha! Det är mysigt, men väldigt krävande såklart 🙂

Tjejerna fick iallafall inviga sina nya regnkläder från Jollyroom. Regnkläderna som hängt i garderoben ett par veckor redan, i väntan på regnet. Idag fick de användas med råge. Så himla söta dock och fodrade, vilket gör det perfekt nu inför höst/början av vintern 🙂
Elise stövlar hittar ni här, Julias här och Emilias här. Elise och Julia har likadana regnställt som finns här och Emilias rosa regnkläder hittar ni här 🙂

Jag kan även nu äntligen dela med mig av videon från eventet på NK förr-förra veckan. Jag älskar den och är så nöjd! ♥ Ni hittar den längst ner i det här inlägget!

Nu blir det en lugn kväll här hemma och rätt tidig också om jag känner mig själv rätt.. Hoppas ni får en fin fredag.

Kram.

Regnkläder Regnkläder Regnkläder Regnkläder Regnkläder Regnkläder Regnkläder Regnkläder Regnkläder Regnkläder Regnkläder

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.