Göteborgsmamman

En dag i stallet.

God kväll härliga ni ♥

Hoppas ni mår kanon. Jag går på moln efter en underbar dag i stallet. Yes, ni läste rätt – i stallet, Det var måååånga år sedan jag red, men ända sedan sist så har jag längtat tillbaka till hästryggen hel otroligt mycket och idag var det dags. Vi var på en gård för ett tag sedan och Fredrick fick frågan hos en vän varför vi inte svängde förbi dem när de bodde så nära den gården och själva hade hästar. Det gick ju inte att inte nappa på, eller hur? Haha. Så idag åkte vi dit och mös, red, fikade och gosade med deras 7 hästar. 7! Förstår ni vilken dröm? 
Julia var den enda som vågade rida av barnen den här gången, men jag tror nog att efter att både mamma och pappa hoppat upp så var det nog lite mer nyfikenhet hos Elise och Emilia också 😉
Tusen, tusen tack för en underbar dag hos er på gården! Det här lever vi på länge ♥
Ps! Så ingen tror att jag är oansvarig, haha. Jag hade hjälm. På bilderna sitter jag dock på hästen i väntan på en. 🙂 

Annars har vi inte gjort mycket den här helgen. Tjejerna sov hos min mamma igår till idag vilket betydde dejtnight för Fredrick och mig. Kan ni gissa vad vi hittade på? Vi åt middag på den lokala pizzerian, haha. Allt har sin charm och det var faktiskt riktigt mysigt att göra något så kravlöst.

Vad har ni gjort i helgen? 

Hoppas ni får en fin kväll.

Kram.

en dag i stallet en dag i stalleten dag i stallet en dag i stallet en dag i stallet en dag i stalleten dag i stalletI väntan på en hjälm 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nazima

    Åh, så mysigt och vilka vackra hästar! är oxå gammal hästtjej som tog upp ridningen igen när min äldsta dotter började för 6 årsen och nu har hi en halvfoderhäst som jag rider och pysslar om regelbundet. Underbart!
    Kramar