Göteborgsmamman

The Run Away Show med Danny Saucedo.

God kväll ♥

Hur mår ni? Jag sitter här och jobbar på med mail och planering. I slutet av oktober ska vi ha ett event i samband Danny Saucedos show The Run Away Show och jag kan knappt vänta tills jag får visa er vad vi har planerat! Jag var på hans förra föreställning här i Göteborg och jag kan bara säga såhär: ni MÅSTE se den här! Måste, måste, måste!
Det ska bli så himla roligt! Men innan dess väntar pyjamasparty och det ska bli himla skoj det också! 🙂 Mycket att se fram emot, verkligen!

I fredags var jag på AW med jobbet, i lördags var vi hemma hos min farmor och idag har jag varit ute och sprungit, bakat med barnen och avslutat dagen med kalas för min kära svägerska. Nu väntar en skön kväll och jag ska stänga ner datorn.

Vad har ni gjort idag? 

Sov gott och imorgon är en ny vecka med mängder av nya möjligheter!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggBullfika och höstsoppa hos farmor igår ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.