Göteborgsmamman

Tisdag.

Hej härliga ni ♥

Vilken härlig dag jag haft! Hela arbetsdagen bara flög iväg och jag har fått så mycket gjort och känner mig mer än nöjd över vad jag lyckades åstadkomma idag 🙂 När jag kom hem fick jag även ett sms från min tryck-Nisse att inbjudningarna inför Danny-eventet var klara så de ska jag plocka upp och skicka ut imorgon tänker jag.
Jag ser verkligen fram emot pyjamaspartyt nästa vecka! Jag tror det kommer bli så himla mysigt och har massa fina idéer i mitt huvud som ska hamna på plats. Jag hoppas våra gäster kommer att trivas! 🙂

Så ja, jag går lite på moln, även om de där molnen börjar känns skönare allteftersom kvällen går. Jag har tusen tankar i mitt huvud och hade egentligen behövt en redig promenad, men en chokladkaka får duga ikväll.

Vad har ni gjort idag? Har ni haft en bra tisdag? 🙂

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggImorgon åker de ut! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.