Göteborgsmamman

Att ta hål i öronen.

Hej på er ♥

Jösses. Dagarna verkligen flyger iväg, eller hur? Helt plötsligt är det lördag eftermiddag och min mage kurrar högt av hunger. Vad ska ni äta? Här är det helt blankt och jag är sugen på precis allt och ingenting 🙂

Idag har det varit en stor dag här hemma! När Elise fyllde 3 år så ville hon ta hål i öronen. Då sa vi att ’du får vänta tills du fyller 5 år. Då får du ta hål i öronen’. Det är bara det att man då inte tänkte på hur snabbt åren går och vilket minne barn har (när det inte kommer till att plocka undan sina  leksaker – då är det svårt att minnas 😉 ), så när Elise igår bestämde sig för att ”NU vill jag” så kunde vi ju heller inte säga nej 🙂
Så idag hände det! Örhängen sköts dit och ingen är stoltare än vår femåring här hemma. Hon fick dessutom välja ett par extra örhängen att byta till när man får lov till det om 6-8 veckor. Ett par regnbågsfärgade enhörningar såklart 🙂

Efter håltagningen åkte vi och mamma för att hämta upp lite saker inför eventet med Sovkoncept nu i veckan, vidare till en sväng på IKEA och sedan åkte vi hem för en lördagsfika. När mamma skulle hem ville Elise med och kvar blev vi med två små kottar 🙂

Nu väntar som sagt middag snart och jag vet fortfarande inte vad vi ska äta. Jag vet att jag är hungrig och att glass gärna får stå på efterrättsmenyn.

Hoppas ni får en fin kväll. Jag ska få en kort jobbsak gjord inför nästa vecka och sedan tar jag kväll.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggEn stolt tjej som – tro det eller ej – var allt annat än sur när örhängena satt på plats 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.