På veckoschemat den här veckan. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

På veckoschemat den här veckan.

Hej på er superstjärnor!

Vaaaaar är mina dagar?! De sveper verkligen iväg och jag har noll tid över just nu. Den här veckan tar nog priset – det är saker varenda minut.

  • Emilia hade feber i söndagskväll och igår på förmiddagen, vilket betyder att hon behövde vara hemma idag också (feberfri dag). Det betydde roddande med barnvakt de här två dagarna och även om det gick smidigt tack vare svärmor och mamma så är det ändå ett moment.
  • Vi har ett event på jobbet imorgon. Eventet utspelar sig dock i Los Angeles vilket gör att vi behöver jobba kväll imorgon. Vilket inte gör något alls för jag ser fram emot morgondagen så himla mycket! Det kommer bli urskoj! Så en härlig arbetsdag på 12-14 timmar väntar imorgon! 🙂
  • Fredrick fyller 41 år på torsdag!
  • Event hos Sovkoncept på fredag!

Den här helgen blir verkligen till att göra absolut ingenting. Jag ska bara ta mig tid till mys med familjen, löpning och till att städa ordentligt här hemma. Vi ska träffa ett par kompisar på lördagen och efter det blir det hem till att bara gosa innan storstädningen väntar på söndag. Det ser jag fram emot – jag älskar att städa! När jag är ostressad vill säga. Annars är städning bara tråkigt, men så är det ju med det mesta 🙂

Så! Med det sagt så springer livet på här hemma. Jag har även missat att berätta att Julia fick ta hål i öronen även hon. Hon sa inte ett ljud. Istället granskade hon sina gnistrande juveler i öronen och har varit så stolt i flera dagar. Klart hon ville ha det som storasyster hade 😉 Emilia däremot, hon fick vänta.

Nu ska jag äta lite sen middag och sen ta en tidig kväll. Jag får lite sovmorgon imorgon iallafall vilket blir skönt. Jag ska ta en härlig promenad och bara vara innan jag åker mot jobbet.

Hur mår ni? Vad händer i era liv just nu? 🙂

Kram.

mammabloggmammabloggmammabloggmammabloggGod vegetarisk lasagne på jobbet idag. Så smarrig! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Hur kan jag få tag på din e-mail? Hittar den inte på bloggen. Jag undrar främst om du är intresserad i ett samarbete.