Göteborgsmamman

Test och recension: Perfect PFE Woman från TensCare.

Inlägget är i samarbete med TensCare.

God morgon!

Hej på er. Hoppas ni mår bra. Vi har sjukstuga här hemma så jag jobbar hemifrån idag för att jag själv ska ta hand om min onda hals och samtidigt om Elise som haft hög feber sen hon kom hem igår. Stackarn!

Kommer ni ihåg när jag i augusti skrev det här inlägget om bäckenbottenträning och om Perfect PFE Woman? Det är alltså en elektrisk muskelstimulator som används för att stärka bäckenbottens muskler. Jag blev främst nyfiken att testa den för att jag själv springer ganska mycket och då är det viktigt att dessa muskler fungerar som de ska. Att ha starka bäckenbottenmuskler minskar risken för framfall, men också för urinläckage efter ex en graviditet. Dock ska man inte tro att man är safe för att man inte fött barn – den här typen av träning är nämligen bra även för den som inte är mamma och dessutom även för män.

Som jag skrev sist så är jag väldigt skeptisk mot såna här produkter och även om det står att man kan se resultat efter 3 veckor så bestämde jag mig för att köra på i 12 veckor då man med större sannolikhet skulle kännas skillnad. Frågan är om jag kommer sluta nu efter att ha fått rutin på det här? 🙂

Jag var så himla nervös när jag skulle prova Perfect PFE Woman första gången. Jag blev nästan kallsvettig av bara tanken på att det skulle kännas lustigt och göra ont. Det var inte långt ifrån att jag backade ur när jag smetat på glidmedlet på tensmaskinen ska jag säga 🙂
Och nog var det en konstig känsla. Små impulser kändes i nedre delen av magen och jag trodde inte jag skulle kunna ligga där i 20 min. Det var en lustig känsla, men samtidigt lyckades jag slappna av ganska snabbt och efter ett par gånger så var jag inte alls lika nervös när jag skulle använda den.

Perfect PFE Woman används 20 minuter om dagen och allt eftersom veckorna gick så kunde jag höja impulserna = ett tecken på att musklerna blir starkare! Det går inte riktigt att sätta fingret på hur jag känner skillnad, men det gör jag absolut. Kan man säga att det känns ”tightare” där nere? I så fall är det precis så. Jag känner definitivt att musklerna har blivit starkare och egentligen mest när jag springer, men även i vardagen. Och jag kommer kunna nysa, skratta och hosta bäst jag vill utan att kissa ner mig! Då är det helt plötsligt värt den där skräcken i början. 😉

Produkten är inte superdyr, så har man chansen så tycker jag man ska testa. Oftast ska man kanske backa när något låter för bra för att vara sant, men inte här. Dessutom skänker de till och med 50:- till Rosa Bandet fram till den 27 oktober. Otroligt fint tycker jag.

Jag är så tacksam för att jag fått testa produkten och kommer fortsätta använda den mycket framöver för att bibehålla mina starka muskler.

Ha en fin torsdag!

Kram.

Perfect PFE Woman Perfect PFE Woman Perfect PFE WomanEn tensmaskin för att stärka bäckenbottens muskler 🙂

Inlägget är i samarbete med TensCare.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Det låter ju för bra för att vara sant!
  Är den lätt att använda? Hur fortsätter du att använda den bär du märkt resultat? Tack på förhand! 😊

  1. goteborgsmamman

   Hej Sandra! Ja, den är himla bra 🙂 Jag använder den inte lika ofta som under den testperioden, men lite då och då när jag kommer på den föratt ”hålla igång” liksom, haha 🙂 Någon gång varannan vecka skulle jag tro. Kram!

 2. Ebba

  Hej! Jag har köpt denna produkt nyligen och tycker det är svårt att avgöra vilken nivå på impulserna som är bra. Förstår att det är väldigt individuellt men vad började du på och vad har du nu?

  1. goteborgsmamman

   Jag var väldigt feg och började på lägsta, men jag tog första jag kände något alls på, för det gör man nästan inte på de första. Så börja där du känner dig som mest bekväm 🙂 Så kan du gå successivt uppåt. Kram!