Göteborgsmamman

Långhelg.

God kväll godingar ♥

Hur mår ni? Här hemma njuter jag av iskall julmust och pepparkaksdeg. Så himla gott och jag längtar så mycket till julen! 🙂

Jag har precis skickat iväg dagens sista mail och ska snart checka ut för dagen.

Efter en skön avslutning på helgen i söndags när vi var ute och grillade så var jag mer än redo att gå tillbaka till jobbet i måndags. På grund av eventet i fredags så kändes det som om helgen var extra lång den här gången 🙂 Jätteskönt!

När jag kom hem från jobbet idag så tog Julia, Emilia och jag de långa kliven ner mot posten för att sedan mötas av grillad korv med bröd hemma igen 🙂 Det är dessutom riktigt busväder ute idag så det var skönt att vara ute en stund och sedan komma in i värmen.

Nu ska jag lägga Emilia och sedan mysa med resten av familjen. Hoppas ni får en fin kväll.

Kram.

Långhelg Långhelg Långhelg Långhelg Långhelg Långhelg Långhelg Långhelg Långhelg LånghelgGullungar som följde med mig till posten! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.