Halloween på Liseberg & shoppingrunda med stora tjejen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Halloween på Liseberg & shoppingrunda med stora tjejen.

Hej på er ♥

Ah, äntligen fredag. Jag har oftast rätt svårt att koppla av när helgen kommer om jag ska vara ärlig. Jag vill så gärna bara andas ut när det är dags för fredagsmys, men på något sätt känns det som om andningen fortfarande är väldigt ‘högt upp’. Förstår ni hur jag menar? Jag glömmer av att andas ut och se fram emot lediga dagar och låter istället livet gå på i samma hastighet som vanligt. Så en uppmaning till alla er som läser: tillåt er att faktiskt vara LEDIGA, eller iallafall ta ett steg tillbaka när det är helg.

Elise och jag hade en sen egentids-shoppingrunda och kom hem för bara en liten stund sedan. Det blev nya kläder till henne, en kjol till Julia och skor till Emilia. Jag ska försöka fota allt imorgon, men just nu ligger det överallt efter deras lilla uppvisning här.
Dagen har annars bestått av jobb och jag hann förbi EliteSmile en snabbis för att göra en sk. ‘touch up’ för att behålla den vita tonen på mina tänder. Det är så härligt att komma dit och de är alltid så himla gulliga 🙂

Vi hade ev tänkt gå till Liseberg i helgen, men det ska ju regna?! Vi får se om det öser ner, eller om det är överkomligt. Jag hoppas vi kan åka dit och få lite Halloweenstämning 🙂

Hur mår ni? Har ni haft en bra arbetsvecka?

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggMyskväll denna fredag ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.