Chans till återhämtning och smoothie för att bli frisk. – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Chans till återhämtning och smoothie för att bli frisk.

God kväll härliga ni ♥

Jag ska faktiskt hoppa rakt i säng efter en bokföringsstund denna söndagskväll. Elise och Julia sov hos mamma natten som var och inatt sover alla barnen hos Fredricks föräldrar, så här hemma är det lugnt som bara den. Men gud vad man saknar de där små trollen så fort de går utanför dörren alltså! Jag är glad att det inte alltid är såhär lugnt även om det är skönt ibland ♥

Min hosta har blivit värre och jag känner att jag just nu inte får en chans att återhämta mig. Det är för mycket på jobbet och för mycket runt omkring mig i övrigt, att jag just nu får bita ihop och hoppas att förkylningen släpper. Igår gjorde mamma och jag en smoothie på apelsin, äpple, morot och ingefära och jag hoppas att kanske, kanske så kickar den in lagom till morgondagen 😉 Vi får se!

God natt på er änglar. Sov gott och se till att få en fin start på veckan imorgon!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggJobb inför event på onsdag, Julia gömmer sig för Fredrick, Emilia busar och dagenavslutas med kinamat i soffan. Inte ens ljuset hade hunnit komma på plats 😉 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.