Göteborgsmamman

Danny Saucedo och influencerevent på Svenska Mässan.

Heeeeej på er ♥

Aaaaah. Äntligen sitter jag ner. Emilia sover och de äldsta tittar på sina iPads en stund innan läggdags. Då passar jag på att jobba lite. Jag har en rolig grej på gång till Eventolution och det spritter i hela kroppen när jag kan göra precis vad som helst med MIN eventbyrå. Det är en mäktig känsla 🙂

Gårdagen var helt fantastisk! Det var 20 magiska influencers som satt vid våra två enorma bord inne på Svenska Mässan, precis nedanför scenen där Danny uppträdde. Efter champange, snacks och mingel så satte showen igång. Jag vet inte hur man ska förklara den här showen. Jag vet inte hur man ska förklara Dannys förmåga att uppträda på scen. Det är M-A-G-I. Jag var på Beyonce´s konsert i Australien när hon hade sin tour, men det här är på en annan nivå. Det är så mänskligt, så personligt, så grymt. Ni måste se den här showen och än finns det biljetter kvar. Förra gången Danny hade show i Göteborg så sålde föreställningarna slut – bara så ni vet hur bra det var då 😉

Ikväll kommer bilderna från Therese som var på plats och fotade. Vi hade även videograf på plats, men den videon tar lite längre tid såklart. Åh, vad jag längtar efter att få dela detta med er!

Och miljoner, miljoner tack till er som kom! Om ni visste hur mycket jag älskar er.

Hoppas ni får en fin kväll. Här hemma väntar choklad och julmust 🙂

Kram.

danny saucedodanny saucedodanny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.