Göteborgsmamman

Fler bilder från Danny Saucedo & innehållet i goodiebagen.

Hej på er ♥

Ikväll har helgen tagit över mitt mood så jag tänkte mest drömma mig bort till showen i onsdags genom bilderna nedan. Det är som vanligt fantastiska Therese som förevigat även denna kväll och jag kunde inte vara mer tacksam över att ha henne med i teamet. Tacksam är också ordet för våra fantastiska sponsorer till kvällens goodiebags. I dem hittar ni kommande bubbel från God Dryck (lanseras i december!), klocka och beanie från Mockberg, t-shirt från Dannys kollektion hos Na-KD, tandblekning från EliteSmile, behandling hos EliteSkin, örhängen från LilyVe, scarf från Bubbleroom och spelkort från Cara Design. Lyxigt värre! 🙂

Nu ska jag ta fredag, helg och bara vara.

Hoppas ni mår himla bra.

Kram.

eventbyrå Göteborg eventbyrå Göteborg eventbyrå Göteborg eventbyrå Göteborg eventbyrå Göteborg eventbyrå Göteborg eventbyrå Göteborg eventbyrå Göteborg eventbyrå Göteborg eventbyrå Göteborg eventbyrå Göteborg eventbyrå Göteborg eventbyrå Göteborg eventbyrå Göteborg eventbyrå Göteborg eventbyrå Göteborg eventbyrå Göteborg eventbyrå GöteborgGoodiebagen 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.