Göteborgsmamman

Tandläkare i Göteborg som har allt!

Inlägget innehåller reklam för Göteborgs Tandläkargrupp.

Hej alla där hemma ♥

Det är inte klokt att klockan slagit 19 och att det är först nu det känns som om allt är ”klart” för dagen. Det tar verkligen längre tid att ta bussen hem, men det är också rätt skönt att sitta där och beta av mailen eller bara titta ut genom fönstret och drömma sig bort ikapp med musiken.
Det är också rätt skönt om man ska göra något ärende i stan – att bara kunna hoppa av bussen, gör det man ska och sen på igen. Sen är det ju bra för naturen också! 🙂 På den fronten är jag nog lite arbetsskadad redan, för det enda vi kommunicerar mest på Volvo just nu är hur vår framtid ser ut och hur viktig ’sustainability’ är för oss och den värld vi lever i. Man blir lite stolt när man får jobba med ett så dedikerat företag och att alla verkligen vill utvecklas och göra gott 🙂

På tal om ärenden i stan så hoppade jag igår av vid Friggagatan nära centralstationen för att besöka min tandläkare. För er som såg min stories så kunde ni ju läsa att jag faktiskt är en av dem – väldigt få antagligen haha – som älskar att gå till tandläkaren. Jag tycker bara det är så SKÖNT att under den tiden i stolen veta att resultatet blir en ren mun och fina tänder. Som om man inte var ren innan, haha, men ni förstår hur jag menar. Jag älskar det!
Jag har gått till Göteborgs Tandläkargrupp ett tag nu och måste från djupet av mitt hjärta rekommendera denna klinik. De är helt fantastiska och så otroligt proffsiga, vänliga och roliga att komma till! Det här är verkligen en fantastisk tandläkare i Göteborg som dessutom har öppet sent, erbjuder delbetalning (för tandfix kan bli DYRT om man har otur!) och som erbjuder både allmän- och specielisttandvård. Tips, tips! 🙂

Nu ska jag mumsa i mig chokladen ni ser på bilden (på tal om tandläkare, haha) och göra iordning Emilia för sängen. När Fredrick sedan lägger henne så ska jag leta lokal till nästa  event och sen bara ta kväll.
Hoppas ni får en fin kväll!

Kram.

tandläkare i Göteborg tandläkare i Göteborg tandläkare i Göteborg tandläkare i Göteborg tandläkare i Göteborg

Inlägget innehåller reklam för Göteborgs Tandläkargrupp.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.