Dagen utomhus & födelsedagsplanering. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Dagen utomhus & födelsedagsplanering.

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.

Hej lördag ♥

Hoppas ni mår jättebra. Vi har precis haft en kinamiddag tillsammans med halva Fredricks familj och med hans bror som hälsade på från Holland. Nu har alla lämnat och det blir nästan overkligt tyst. Det var av just den  här anledningen som jag så gärna ville ha en stor familj – jag älskar det där bullret hemma, även om jag även ibland självklart tycker om den lugnare delen också 🙂

Idag har tjejerna och jag varit på en av lekplatserna i området och när vi kom hem därifrån så kom farfar för att sitta barnvakt medan jag åkte med svärmor, svåger, svägerska och en av barnens kusiner in till stan. Vi strosade, fikade och lunchade medan uppdateringarna gick i ett. Mysigt ♥

Nu ska jag övertala Fredrick att lägga Emilia så kan jag beställa lite saker till Julias kommande kalas. Mamma ska opereras och svärföräldrarna åker bort precis innan hennes födelsedag, så här blir det till att pussla lite, men jag tror att det blir en födelsedag redan i november och ett barnkalas i december om jag lyckas få ihop det rätt 🙂

Hoppas ni får en fin lördag.

Kram.

Emilia och Julias jackor kommer härifrån 🙂 supervarma nu inför en kall vinter!mammablogg mammablogg göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lexochlogan

    Födelsedags planering är alltid kul, ser fram emot att se vad det blir, jag håller på med jul planeringen och försöker få allt att gå ihop men inser att det är dags att börja planera inför Logans 2 års kalas 🤣🥰 det går i ett helt klart