Bajsspelet – ett skitbra julklappstips! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Bajsspelet – ett skitbra julklappstips!

Inlägget innehåller reklam för Bokus i form av annonslänkar.

God kväll där hemma ♥

Hoppas ni mår fint. Det känns som om jag halkat efter med bloggen en dag mer än jag borde gjort, men jag har ärligt talat inte haft så mycket att dela med mig av. Dagarna går, jobbet flyter på och det känns som om det är lite  halvförkylningar här hemma mest hela tiden, haha.

Jag och tjejerna har precis spelat “Bajsspelet” och efter det somnade Emilia på en sekund. Bajsspelet är för övrigt världens roligaste spel, men jag kan inte minnas vilka av våra vänner vi fått det från. Tack iallafall! Man måste göra pruttljud, kissljud och är olika typer av bajskorvar som spelpjäser. Dessutom  kan man vara en osynlig bajs (=fis) och då måste man hålla koll på vart man är själv utan spelpjäs. Hahaha, det är så roligt och man känner sig så töntig, men barnen älskar det och hade säkert spelat det många fler gånger än vi någonsin orkat med. Tips till er som vill ha ett enkelt spel till barnen!

Nu ska jag krypa upp i soffan, planera lite inför kommande boksläpps-föreläsning och skicka iväg en uppföljning. Efter det får jag mysa – eller sova 😉

Hoppas ni får en fin kväll.

Kram.

bajsspelet bajsspelet bajsspeletBajsspelet – årets julklapp kanske?

Inlägget innehåller reklam för Bokus i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.