Göteborgsmamman

Avskyltning hos Nordiska Kompaniet i Göteborg.

Hej på er ♥

Hoppas ni mår kanon! Jag är precis nyduschad efter en kall och blöt löprunda i skogen. Det var underbart och rätt kul att hoppa i vattenpölarna och skita ner sig lite 😉

Morgonen började idag hos Nordiska Kompaniet i Göteborg där det var frukost innan avskyltningen för i år. Vi åt fantastisk frukost på Swedish Taste, pysslade, skrek önskelistor, hälsade på tomten och fick lyssna på Patrik från RUAG som berättade mycket spännande om rymden. Temat för i år i NKs julfönster är nämligen just rymden och det var kul att få se tjejernas miner när han berättade om allt utanför jorden på ett lärorikt sätt 🙂
Min mamma och svärmor hade följt med och det var mysigt att bara vara vi tjejer denna söndagsmorgon. När varuhuschefen hälsade på dem så sa hon att ’det var ett par äldre influencers här idag också då, ja’ och skrattade. Det var kul att få ta med dem på en så lyxig morgon 🙂
Efter frukosten gick vi ut för att se avskyltningen och sedan åkte vi hemåt. Elise och Julia sov kvar länge i bilen när vi parkerat hemma medan vi andra gick in och öppnade paketen som gömt sig i goodiebagsen. I år från Happy Socks så att vi alla i familjen kan matcha vår strumpor 🙂 Gulligt!
Tack mamma och svärmor för att ni vill följa med och mysa idag ♥

Jag ska ta och dra upp dammsugaren och ta ett svep här på övervåningen. Är det bara vi som tycks få in sand och grus vareviga dag, eller har vi bara busiga barn som springer in med skorna på efter en dag i sandlådan? 😉

Hoppas ni får en fin kväll.

Kram.

avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompaniet avskyltning nordiska kompanietEn underbar tradition ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.