Göteborgsmamman

Julias första födelsedag & Kungsportshuset.

Hej på er ♥

Hur mår ni? Har ni en fin fredagskväll? Här har vi precis haft släktkalas för Julia som blir 4 år den 8 december. Fredricks föräldrar åker iväg ett par veckor imorgon och min mamma ska opereras i början av nästa månad så det blev ett kalas för dem idag 🙂 Julia klagar ju inte! Just nu sitter hon i sin nya pulka med sina nya leksaker och kollar på sin ipad, haha. Gullis! Hon är så lycklig efter idag och visar sån tacksamhet att jag blir alldeles svag i kroppen ♥

Idag har jag varit inne i stan på jobb och under lunchen passade jag på att ta ett eventmöte på Kungsportshuset i stan. Om ni någon gång hörde talas om  ”The Concept” här i Göteborg så är det precis där det utspelade sig 🙂 Nu kör de julshow och på nyår väntar nyårsshow! Jättehäftigt ställe!

Annars har dagen bestått av jobb, kalas, tårtfix och nu blir det en mysstund i soffan innan läggdags.
Har ni haft en fin dag idag? 

Kram.

unicorntårta enhörningstårta födelsedag kungsportshuset kungsportshuset kungsportshuset mammablogg mammablogg mammabloggEn skön dag med födelsedag och möten 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.