Onepiece för barn. – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Onepiece för barn.

Hej i stugorna ♥

Okej, hur många har satt upp granen än? Jag hade tänkt köpa en nu i helgen som var, men vi kom aldrig riktigt iväg så det får bli den här helgen istället 🙂 Jag blev även väldigt sugen på att åka iväg när jag skrev “stugorna”. Tänk att få sitta framför en varm brasa och bara mysa. Åka skidor och leka i snön på dagen och mysa på kvällen. Åh, jag saknar skidsemestern.

Häromdagen när jag kom hem hade jag fått ett paket på posten. Det var älskade Kivat som skickat årets onepiece till tjejerna och de blev så glada att de tjöt. De här overallerna har jag tjatat om förut, men de är verkligen så himla bra och frågan är om jag någonsin kommer sluta använda dem till barnen. Ull är ju som bekant ett material som kyler om det är för varmt och värmer om det är för kallt. Super för barnen!
Ni hittar dem och mycket annat genom att klicka här 🙂

Annars rullar det på här hemma. Det är så mycket jobb just nu att jag inte riktigt hinner med allt det övriga som blogg etc, men jag har ett kommande event som jag tror ni skulle uppskatta och som även icke-bloggare/instagrammare ska få ta del av 🙂 Spännande, eller hur?

Nu ska jag ta kväll. Idag är det min tur att lägga mig med lill-skruttan ♥

Hoppas ni mår bra!

Kram.

Onepiece för barn Onepiece för barn Onepiece för barn Onepiece för barn Onepiece för barn Onepiece för barnSkulle jag fått välja ett enda plagg för barnen så hade det varit de här – utan tvekan! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.