Nu välkomnar vi julen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Nu välkomnar vi julen.

Hej ♥

Hoppas ni mår bra.
Livet har verkligen varit jobbigt de senaste dagarna, men när jag ser på min familj och när jag får läsa era FANTASTISKA meddelanden så börjar jag gråta igen. Den här gången av ren och skär lycka. Jag vill tacka er från djupet av mitt hjärta för att ni är så fina ♥

Här hemma har vi välkomnat julen den här helgen. Jag tog en ensam tur till Ullared igår och köpte allas julklappar så att vi kan njuta av de kommande veckorna utan att stressa ut för sista minuten-klappar. Det är väldigt skönt och istället blir fokus nu på Julias födelsedag nästa helg och sen på julen här hemma med våra fantastiska familjer. ♥ Jag längtar så mycket.

Vi har även pysslat ihop årets pepparkakshus (här kan ni se förra årets!), fått brev och paket från tomten, satt upp granen och tittat på julkalendern. Vi har inte gjort annat än att bara myst och njutit av allt pysslande. Vad jag är mest stolt över är att jag lyckats fått tag på julgransljus som är sladdlösa och som sköts med en kontroll. De kan lysa, men även “fladdra” som levande ljus. Älskar dem!
Nu väntar ännu en arbetsvecka och det är bara ett par av dem kvar tills det är semester.

Hur ska ni fira jul i år? 🙂

Nu kommer snart Emilia och Fredrick hem med mat, så nu ska det ätas och sen väntar en tidig kväll för tre tjejer som inte sovit idag,
Tack igen för er kärlek. Ni är fantastiska.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggmammablogg julgran julgran mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggEn fin helg med jul i vårt hus 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.