Göteborgsmamman

Helgens bravader & marängexpert, någon?

Hej ♥

Okej, har vi någon som är expert på maränger här? Jag får typ till dem, men när de åker in i ugnen så händer något och de blir alldeles ihåliga och fastnar i bakplåtspappret. Jag får testa imorgon igen, men det här gör mig så frustrerad, haha.

Jag håller på att baka och fixa inför Julias kalas på söndag. Det som kan bakas bakas och alla förberedelser görs redan idag om möjligt. Så skönt att slippa stressa på söndag morgon. Jag hade tänkt göra tårtbottnarna idag, men jag orkar verkligen inte. Det får vänta tills imorgon.

Idag tog jag en sväng förbi mamma efter ett möte imorse och arbetade från henne. Vi drack lite kaffe och jag hjälpte henne att ta ut hundarna nu när hon är nyopererad. På vägen hem köpte jag ingredienser till bakelserna som ska göras och sen tog jag en skön löprunda i skogen. Ett härligt avslut på en bra fredag! 🙂

Julia ser så fram emot sin födelsedag på söndag och det är så fint att se ♥
Jag vet att hon längtar mycket, men så börjar jag tro att jag kanske ändå är den som längtar mest? Haha. Jag vill så gärna få se hennes min när hon får se paketen och förhoppningsvis en fin tårta när hennes vänner kommer på besök 🙂 Det blir unicorn-tema och jag har köpt den  sötaste klänningen till henne. Åh, hon kommer bli så glad!

Vad har ni gjort idag och vad har ni på agendan i helgen? 🙂

Hoppas ni får en fin fredagskväll.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggDet här kan man också underhålla sig med en fredagskväll 🙂 Då skulle ni sett när vi alla låg i åldersordning, haha. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.