Göteborgsmamman

Enhörningskalas – Julia 4 år.

Hej på er ♥

Hur mår ni? 🙂
Alltså, lyckan hos Julia idag har varit obeskrivlig. Hon har studsat på rosa moln hela dagen och i början av dagen och när vännerna kom så visste hon nästan inte hur hon skulle tackla all uppmärksamhet. Presenter, sång, kramar, pussar, tårta och ett kalas bara för henne. Fina unge ♥ Vad värd hon är att få en så fin dag som idag.

Imorse var det presentöppning med sång och en snabb frukost innan baket satte igång. Svärmor var en ängel och kom hit för att hjälpa till med undanplock och städ innan hornet sattes på tårtan och gästerna kom vid 12. På tal om bak: ett enormt tack till Erika för att du alltid ger de bästa recepten! ♥ Ni måste kolla in hennes blogg + instagram!
Det var mycket lek, skratt (läs gap, haha), hamburgeätande, tårtsmaskande och en fiskdamm innan klockan slog 14 och det var dags att säga hej då till kompisarna.

Efter kalaset tog vi stegen mot posten för att hämta ut julkläder till tjejernas firande på förskolan som kommer i veckan och sen tog jag en löprunda för att mötas av en varm middag och syster + pojkvän som sällskap.

Nu väntar faktiskt en lugn kväll i soffan. Emilia har lagt sig tidigt och de två äldsta är inte långt ifrån att somna där de står. Vilken dag de haft ♥

Hoppas ni får en fin kväll ni också och att ni haft en skön och avkopplande helg.

Kram.

Enhörningskalas Enhörningskalas Enhörningskalas Enhörningskalas Enhörningskalas Enhörningskalas Enhörningskalas Enhörningskalas Enhörningskalas Enhörningskalas Enhörningskalas EnhörningskalasEnhörningskalas ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.