Göteborgsmamman

Julkläder till barn.

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.

God kväll ♥

Hoppas ni mår bra.
Idag har varit en bra dag och jag har hunnit med ett riktigt spännande kundmöte gällande event. Nu är offert skickad och jag håller mina tummar för att de vill gå vidare med just mig! 🙂
Det här med kundmöten är ju så himla skoj egentligen. Nästan som att gå på blind date varje gång. Man vet inte vem man möter eller hur de kommer att bete sig, hur de kommer svara eller vilka frågor man kommer att få. Jättekul! 🙂 Och jag tror mycket beror på inställningen. Jag är väldigt glad som person och det tror jag även får kunden att slappna av. Hoppas jag iallafall – det är mitt mål under dessa möten.
Nu är det is i magen som gäller och så håller jag tummarna!

Igår hade Emilia julfirande på förskolan. Det sjöngs sånger och efteråt fikade vi och pysslade ihop apelsiner med itryckta nejlikor. Elise och Julia hade matchat med lillasyster och kom över från sin avdelning lagom till att kalaset skulle dra igång. De var så himla söta där i sina röda klänningar ♥ Ni hittar dem här till ett kanonbra pris och med luvan på köpet 🙂 
Det är så galet egentligen när jag tänker på att de där är MINA?!! De tre små gudomliga blondinerna är MINA! Och Fredricks då, haha. Men att VI har gjort dem?! Att det är tack vare Fredricks och mitt möte som de finns?? Galet. Och helt, helt underbart.

Nu ska jag hänga tvätt och sen väntar en tidig kväll. Jag känner mig inte riktigt 100 i kroppen så det blir lite extra vila idag. Hoppas ni hållit er friska!

Kram.

julkläder till barnGullungar! ♥

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.