Göteborgsmamman

Årets julkalender, någon med Photoshop-skills & ett jobbigt farväl.

God morgon ♥

Lördag morgon och vi har varit uppe i snart 3 timmar redan. Elise kom upp och väckte mig 5:50 och istället för att försöka somna om så gick vi upp och mös i mörkret ute i köket. Jag drack kaffe och hon tittade på julkalendern. Jag tycker faktiskt om årets julkalender. Den är både mysig och känns som  en gammal klassisk kalender – inte något märkligt superalternativ som varit de senaste året. Den här vill jag verkligen se! 🙂 Vad tycker ni om årets upplaga?

Igår var det begravning för farmor. Jag kunde inte sluta gråta och överöstes med känslor och saknad. Det var många som sa att de inte hunnit ta farväl av henne och jag kan någonstans känna mig lyckligt lottad som hann besöka henne under hennes sista dagar. Så även om detta är fruktansvärt jobbigt så fick jag iallafall berätta för henne hur mycket hon betydde för oss och hur mycket jag älskar henne.
Usch, nu börjar jag gråta igen. Saknaden är så otroligt stor 🙁 ♥

Om en stund tänkte tjejerna och jag ta en sväng till mamma medan Fredrick går ut och cyklar. Det ska visst snöa lite idag och förhoppningsvis kan vi tajma detta med ett pepparkaksbak senare i eftermiddag 🙂 Jag ska även försöka luska ut ett rim till ett par av julklapparna och få klart en inbjudan till nästa event. Jag letar faktiskt efter någon som vill hjälpa mig med dessa i framtiden. Kanske är du eller någon i din närhet extra duktig på Photoshop? Hojta gärna isåfall vid intresse! 🙂

Dags att göra oss iordning här hemma. Hoppas ni får en fin dag ♥

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg tårta dukningÄlskade farmor, vad jag kommer sakna dig 🙁 ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ulla

    Bara gråt! Det ärärkan en rening. Det kan kännas som att tårarna aldrig tar slut men till slut gör de det och de goda minnena som man ler åt tar över. De som lämnat oss vill ju att vi ska leva goda liv så njut av ditt med din fina familj!