Göteborgsmamman

Julbak.

Hej söndagskväll ♥

Vi har precis avnjutit en middag med rostbiff, potatissallad och färskt bröd. Tjejerna har badat och jag har (nästan) färdigställt inbjudan som ska ut till kund imorgon. Det har verkligen varit en deprimerande dag sett till det grå och regniga vädret utanför, men jag kände att jag behövde det här otroligt mycket; att bara få sitta hemma och ha en inne-sittar-dag. Jag hann ta en löprunda innan regnet började falla tidigt imorse och sedan dess har jag bara inte gjort ett smack. Tror tjejerna behövde det också 🙂

Tänk att det nästan bara är en vecka kvar till jul! En enda vecka! Åh, jag längtar så mycket. Det ska bli så mysigt att bara få ägna varje dag till min lilla familj ♥
Vi ska dessutom ha julen hemma hos oss i år vilket höjer känslan ännu ett steg när jag tänker på vilken julstämning som kommer infinna sig här när tomten ska komma.
Ska ni vara hemma eller ska ni iväg? 🙂

Idag har vi ju bakat pepparkakor här hemma också! De gick åt i ett svep och jag tror vi får baka ännu en sats om vi ska kunna bjuda på hembakt innan jul. Ska leta efter ett par andra recept också. Kom gärna med tips om ni har några! 🙂

Hoppas ni mår bra och att ni får en fin kväll.

Kram.

julbak julbak julbak julbak julbak julbak julbak julbak julbakÅrets julbak ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.