Göteborgsmamman

Packar företagsklappar.

Heeeej på er ♥

Hoppas ni mår fint. Det där långa ’hejet’ var ingen fjortisvariant, utan en långdragen hälsning för att jag är så ruggigt trött. Alltså riktigt, riktigt, trött och helt slut i hela kroppen. När jag hoppade av bussen förut så undrade jag lite hur jag skulle komma hem – jag trodde inte att jag skulle orka gå hela vägen hem.

Men hem kom jag och hemma väntade julbord och hela familjen. Fast jag ska vara ärlig, för jag har varit bra slut de senaste dagarna (om inte veckorna!) och anledningen till utebliven bloggning är för att jag bara velat sova nästan hela tiden. Någon mer som är såhär trött? Det är ju dock inte lika lätt att bara somna sådär med barn, men det blir väldigt tidiga kvällen och fler pauser än vanligt. Snälla, säg att det inte bara är jag som känner mig såhär? 

Jag har iallafall hunnit packa in lite julpresenter till företagen jag haft event med i Göteborg, så imorgon ska jag åka runt och lämna av dem innan alla går på ledighet 🙂 Det känns kul att få överraska lite!

Sen är det HELG. Det ska bli så, så skönt som ni förstår 🙂 Efter det väntar 2 veckors ledighet och bara en himla massa mys. Och julafton såklart – SOM jag längtar.

Ha en fin kväll så hörs vi snart igen.

Kram.

mammablogg företagsgåva mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggEtt par bilder från de senaste dagarna både hemma, hos mor och farmor och farfar 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.