Göteborgsmamman

Julklappsrim & den bästa dagen på länge.

Hej dan före dan före dopparedan ♥

Hur mår ni denna söndagskväll? Är ni många som varit ute på den sista julshoppingen idag kanske, eller har vi någon som rest iväg för att spendera julen hos någon annan? Vi kommer ha julen hos oss i år, men jag kan faktiskt önska – bara vid såna här tillfällen – att våra familjer bodde norrut och att vi fick bila iväg för att landa i ett vitt snölandskap lagom till jul. De övriga dagarna i året är jag mer än tacksam över att ha dem nära – det är bara under julen som jag hade velat göra den typiska julresan 🙂

Idag har varit en så himla fin dag. Fredrick tog en cykeltur imorse och när han kom tillbaka hem igen så tog hans föräldrar barnen medan vi åkte in och strosade på Göteborgs gator och julshoppade det allra sista som behövdes. Det var så skönt att bara gå omkring där i lugn och ro, ta en fika och sedan strosa vidare igen – hand i hand som man så ofta annars glömmer av. Vi behövde verkligen bara få vara vi för en dag och lite nykärt hålla hand igen 🙂

Väl hemma hade jag rätt sega ben, men med nyköpta träningskläder (thanks lovie!) och en duktig löpar-svåger på besök så avslutades eftermiddagen ute i löparspåret tillsammans med honom.
Nu har barnen lagt sig och det är dags för mer tu-man-hand-mys i soffan. Jag har även fått skrivit julklappsrim och jag har skrattat åt mig själv för varje mening som skrivs ner, haha. Älskar hur rolig jag själv tycker att jag är!

Den här dagen behövde jag så mycket och nu har jag ny energi för städ-, bak- och handlingsfixet som väntar inför jul imorgon. Känner ni er klara med allt eller har ni något kvar? 🙂 

Ha en fin kväll.

Kram.

föräldrablogg föräldrablogg föräldrablogg föräldrablogg jultröjaTitta på bilden på Emilia ♥ Hon somnade så gott bredvid mamma igår och det är en alldeles speciell känsla att få se sina barn mysa med sina föräldrar ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.