Göteborgsmamman

Fredricks present till mig.

Hej på er och GOD JUL! ♥

Åh, jag har verkligen en sån otroligt välbehövlig ledighet. Idag var jag ute och sprang med min syster och avverkade 9 km som kändes som 1. Det var så längesen det bara var hon och jag i löparspåret och väldigt härligt att hinna prata ikapp sig lite om livet. Nu sitter jag här nyduschad och längtar efter fler såna egentids-stunder med mina nära och kära ♥

Hade ni en bra julafton igår? Här hemma var det huset fullt och ren kalabalik, men på ett bra sätt. Vi var 13 vuxna och 5 barn och började med att barnen fick äta först för att sedan kolla på Kalle Anka under tiden vi vuxna åt (smart drag! Jag har ju redan hunnit se Kalle nästan 30 gånger så 😉 ). När maten låg i magen och Kalle Anka var slut för i år så knackade det på dörren. TOMTEN! Med så många på ett och samma ställe så var det en enorm säck som lämnades över och julklappsutdelningen kunde starta. Emilia pussade på nästan alla sina paket och var så glad över allt hon fick. De andra var såklart också glada, men för Emilia så är det ju nästan  första året som hon förstår lite mer vad som pågår 🙂
Och på tal om julklapp … Jag var superstolt över mitt läderförkläde till Fredricks framtida grillningar, men när jag fick Fredricks paket till mig visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta, haha. Jag fyller ju 30 år i april och Fredrick – som skickat gåtor och ledtrådar i flera dagar nu – tyckte att han kommit på världens bästa grej till mig. En kombinerad födelsedagspresent och julklapp väntade och vad tror ni det var? En resa till Rom! Romantiskt, eller hur? Inte riktigt. För vi ska dit för att JAG ska springa maraton?! ETT MARATON?! Jag trodde han skämtade. Kunde han inte bara nöjt sig med resan? Jag är inte alls på den nivån att jag ens skulle komma på idén att springa en mara, men nu ska jag tydligen göra det då. Hans motivering? ”Du vill väl inte ångra dig när du är 100 att du INTE sprungit ett maraton?”. Det var sååå nära att han blev singel igår, men att få se Rom räddade situationen – något. Så låt träningen börja! (3 månader kvar märk väl)

Idag har jag förutom löprundan inte gjort ett skvatt. Vi har mest hållit oss hemma och bara varit. Imorgon ska vi ta oss en promenad i skogen tror jag, för att få lufta benen lite. Vad ska ni göra? 🙂

Ha en  fin kväll och fortsatt fin jul.

Kram.

julafton julafton julafton julafton julaftonjulafton julafton julafton julafton julafton

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.