Göteborgsmamman

Julledighet.

Hej alla semesterfirare ♥

Eller har ni semester förresten? Eller lite julledighet 🙂 Jag fick för mig att nyårsafton var imorgon (vilket egentligen var superkorkat, haha), men det är ju faktiskt ett par dagar även dit. Jag har ingenting planerat förrän jobb igen den 7/1 och att hitta en frisör som kan ta hand om mitt barr innan dess. Men det är så skönt – att bara tillåta sig själv att vara lite ledig. Fantastisk känsla och hjärnan går på högvarv inför kommande år. Jag längtar verkligen!

De här dagarna går som sagt mest åt att bara ta det lugnt, mysa, grilla, göra utflykter och ta dagarna som de kommer. Idag var Fredrick med Elise och Julia på den nya Frost-filmen och då passade Emilia och jag på att promenera bort till hästarna här borta. Åååh, vad jag önskar jag hade en häst – det livet är jag bra avundsjuk på. Medan hon sedan sov i vagnen så passade jag på att göra om hemsidan till eventbyrån lite och jag tänker att jag så småningom ska uppdatera både logga + hemsida + allt annat skoj när tiden finns till. Jag kan göra det själv, men det finns ju de som är betydligt mycket bättre än mig 🙂

Nu ska jag försöka övertala Fredrick till lite glassköp innan vi hoppar upp i soffan. Emilia ser snart i kors så hon kommer somna tidigt ikväll – en känsla jag har är att jag kommer göra desamma …

Hoppas ni mår fint och har haft en fantastisk jul!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggUtflykter hela dagarna långa nu under ledigheten ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.