Göteborgsmamman

Saker att uppfylla nästa år.

Hej näst sista dagen 2019 ♥

Hoppas ni mår fint! Kan ni förstå att det bara är 1 hel dag kvar tills nästa år? En dag kvar av år 2019 och detta årtionde? Jag är verkligen så taggad på ett nytt år och tror absolut att detta blir det bästa hittills 🙂
År 2020 kommer bli ett år där jag fokuserar på lycka och framgång, samtidigt som jag alltid kommer sätta familjen i första hand precis som nu. Jag har fått en bra balans på allting känns det som och nu ska den finslipas 🙂

Idag var Elise och jag iväg för att köra mamma till mormor och morfars grav. Vi satte ner ett ljus och berättade historier för den nyfiknaste tjejen i världen ♥
Min morfar hade verkligen älskat tjejerna. Han hade busat med dem och tagit med dem på alla äventyr han kunde komma på samtidigt som han hade retat dem på skoj och lärt dem allt han kunde. Åh, vad jag saknar honom när jag tänker tillbaka på hur det var när han fortfarande fanns hos oss. Ibland påminner de lustigaste grejerna om just mormor och morfar. Nu när hyacinterna slår ut här hemma så blir minnena så väldigt starka när det var just så det luktade hemma hos dem på jul. Jag kan också höra morfars danssteg där han busade runt i köket och sjöng medan sulorna på hans tofflor klappade mot plastmattan.
Den där saknaden kan vara så påtaglig ibland, men det är just på grund av de sorgliga stunderna under 2019 som jag bestämt mig för att vara lycklig. Livet är för kort för att göra sånt man inte vill och för kort för att inte våga kasta sig ut i det okända!

2020 kommer att bli så bra och jag tänker under årets sista dag att kladda ner ett par mål som jag vill ha under nästa år. Gör ni ’sånt’? Sätter nyårslöften? Jag kommer se dem som mål för att ha någon att sträva mot, men nyårslöfte blir ju väldigt passande 🙂

Nu tar vi nästa år med storm! Tänk vilka drömmar du har och tänk sedan på hur du ska fullfölja dem.
Och du, glöm inte att ge dina nära och kära mängder med kärlek. Ibland krävs det bara ett enkelt ’gilla’ på Facebook/Instagram för att någon ska känna sig sedd.

Kram på er. Vi hörs nästa år! ♥

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg

Fina små troll ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.