Göteborgsmamman

Årets film som ni bara måste se.

Hej ♥

Då var det dagen efter nyårsafton och första dagen på ett nytt årtionde. Det känns ganska mäktigt, eller hur?
Jag känner en annan vibe i kroppen – som om jag på något sätt är redo för förändring och för att upptäcka nya äventyr. Taggad på ett nytt år alltså!

Gårdagen spenderade vi hemma, med avbrott för ett besök i stan för att titta på GPs fyrverkerier. Pga en massa (!) trafik så var vi nära att missa det, men Fredrick släppte av barnen och mig innan han parkerade bilen och vi han se allt förutom de två första raketerna. Fredrick kom efter 3 minuter, så det var ingen större fara 🙂

Efter raketerna så åkte vi hemåt och lagade mat. Det blev oxfilé, potatisgratäng och bearnaisesås för att lyxa till det årets sista dag. Idag har det istället blivit vegetariskt och det är ett av mina nyårslöften i år: att äta fler gröna rätter och försöka minska ner på köttet. Vi såg ”The Game Changers” häromdagen och snacka om att man får en helt ny syn på det man stoppar i sig. Verkligen ett tips för er som vill veta varför man bör undvika kött 🙂 Vi kommer inte bli hel-veganer, men det känns ändå bra att kunna sträva mot att göra så gott det går både för naturen och för sin kropp.

Idag har vi tagit det lugnt. Jag var ute och sprang 7 km vid lunch och sen återgick jag till mitt semestermode 🙂 Vad har ni gjort? Är det många som är lika trötta som mig här idag? Jag känner mig helt slut och kommer fortsätta vila så mycket det går kommande dagar.

Hoppas ni får en fin kväll.

Kram.newyear newyear newyear GP fyrverkerier mammabloggmammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggmammabloggÅrets första löprunda 2020! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.