I’m back & med spännande event to come. – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

I’m back & med spännande event to come.

Heeeeeeeeeeeeej! ♥

Jag vet – överexalterad, haha. Det var ju så många dagar sedan jag skrev nu så det känns skönt att vara tillbaka 🙂

Den här veckan har bara varit over the moon med allt som heter livet. Volvo har hållit mig sysselsatt under dagarna efter en lång ledighet. Att planera studiedagar och ledighet för barnen medan man själv skulle till jobbet har gjort sitt och sen har jag haft full planering inför framtida event. Nu i slutet har vi event med Coldzyme som kommer bli superkul och sen hoppas jag lite extra på ett event i slutet av nästa månad, men det får jag svar på först nästa vecka. On top of this så hade jag idag ett lunchmöte som satte ännu mer på agendan framöver och som kommer bli himla kul. Det kommer vara återkommande varje vecka, mitt i stan och för alla. Spännande, eller hur? 😉 Ni kommer få veta mer när vi går ut med inbjudan! Tanken är iallafall start i mars 🙂

Mars är också månaden då Fredrick och jag åker till Rom och då jag ska springa mitt första (och sista!) maraton, så träningen behöver också få ta sin tid.

Och jag förstår inte hur livet kan gå så fort 😉 Jag märker mer och mer hur väl jag måste planera min tid nuför tiden – för att fortfarande ha tid för familjen. Det är inte helt lätt alla gånger, men det kommer också i vågor. Just nu är det obeskrivligt mycket, men om 3 månader kanske det är superlugnt. Så jag ‘står ut’ lite om man kan säga så, för jag älskar ju allt jag gör och vill inte skjuta något åt sidan just nu.

Annars då? Fredrick beställde hem ett par nya Nike till mig som jag fullkomligt älskar. Guld, rött, vitt och svart – så coola!
OCH JO!! Jag har ju färgat mitt hår! Mörkbrunt blev det och jag ångrade mig sekunden efter, haha. Jag trivs mer i att vara blond tror jag. Faktum är att frisören färgade det mycket mörkare än jag ville och behöll inget av det blonda jag hade  sedan innan, vilket gav mig inget val egentligen. Så jag tänker att jag behåller det såhär ett tag och sen börjar förvandlingen mot frisyren jag hade förut (se bild nedan). Jag saknar redan det blonda och korta 🙂 MEN, det är bara lite hår!

Nu ska jag ta fredag och helg för att imorgon åka iväg till ett par vänner. Det ska bli skönt att koppla bort jobbet under helgen och bara vara.

Hoppas ni får en fin kväll.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggÖvernattning hos mormor söndag till måndag ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.