Göteborgsmamman

Update från ett trött huvud.

Hej på er ♥

Hoppas ni mår bra. Jag har sååå ont i huvudet, men har massor att jobba med ikväll så här blir det ingen vila. Jag gör det som är ’akut’ ikväll och sen får resten vänta tills imorgon.

I helgen var vi hemma hos ett par vänner under lördagen. Så himla mysigt att kunna sitta i flera timmar och prata med tjejerna lekte omkring med dottern i huset. Det är så härligt att umgås med det här paret och de är så avslappnade i sitt sätt att vara. Det är så viktigt tycker jag – att man kan känna sig avslappnad i varandras sällskap. Dessutom åt vi gulaschsoppa till lunch – det är ju verkligen en underskattad rätt! Så gott!

Gud vad jag mumlar på. Det märks att huvudet inte är riktigt där idag, haha.

Söndagen tog Elise och jag till att köpa nya kläder och skor till henne. Stövlarna läckte och helt plötsligt saknade hon byxor – ni vet hur det är. Så det fixade vi lite snabbt och enkelt medan Julia och Emilia var hos farmor och farfar och Fredrick ute på cykeln.

Den här veckan har jag så mycket att göra inför kommande event och planering inför februaris happenings. Det känns som om det kommer gå snabbare än snabbast innan det är helg igen och tills man får vila ikapp sig lite extra 🙂

Ha en fin kväll.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg-”Mamma, jag vill ha 3 flätor!” Sagt och gjort – tre flätor i en fläta 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.