Göteborgsmamman

Livet.

Hej på er ♥

Åh, herregud. Livet alltså. Det har bara varit fullproppat med en miljon saker på senaste tiden och tyvärr har en av de saker jag gillar mest drabbats: bloggandet. Och det är så kul att det händer saker, men det är också väldigt energikrävande såklart.

Idag fick jag dock fikat med världens härligaste granne. Gud vad jag tycker om henne. Världens härligaste och energifylld som bara den, och samtidigt så otroligt jordnära och ett lugn som sprider sig. Jag behövde verkligen henne idag. För att ventilera, dela tankar och prata framtid. Hon är grym!
Vi tog en fika på Kafé Magasinet där vi ska ha event i slutet av januari. Vilket ställe alltså – så himla fint! Så nu när jag har sett vart maten ska stå och vilken del vi ska sitta i så har det blivit dags att beställa dekorationer. Det är nästan det roligaste – om man måste välja något – att få pyssla! 🙂

Och nu är det fredag och jag sitter med lite kvällsjobb (och cola i glaset, haha) innan det är dags för helg. Elise ska på kalas imorgon och Julia ska leka med en vän på söndag, men annars har vi inget planerat. Det ska bara bli skönt att stänga av allt under helgen och andas lite.

Har ni några planer? 🙂

Ha en fin kväll.

Kram.

kafé magasinet jobb pepp fika lunch kungsportshusetgöteborgHär kommer det hända så roliga saker framöver. Som jag längtar! Och ni kommer vara inbjuda, så håll utkik!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.