2 årskalas. – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

2 årskalas.

God kväll ♥

Hoppas ni mår fint. Vi har haft en sån himla bra helg med mys hos min mamma, egenkväll igår bara Fredrick och jag (Emilia sov från 19 och de andra var hos mamma) och sen kalas hos en av mina fina vänner idag, Therese. Hon är så makalös på de där kalasen och världens mysigaste människa i övrigt så vi hade ett fint avslut på den här söndagen när hennes Logan fyllde 2 år. Tårtan hade magiska Erika gjort ♥ Så god!
Väl hemma igen så tog jag en löprunda på 5 km innan kvällen kom och om en minut eller två så ska jag ner och lägga Emilia.

Det har bara varit en skön återhämtningshelg och även om den gick snabbare än  en blinkning så var det ändå den här helgen jag behövde.

Bjuder på några fikabilder från idag och önskar er en skön kväll. De på barnen har Therese tagit 🙂

Kram.2 årskalas 2 årskalas 2 årskalas 2 årskalas 2 årskalas 2 årskalas 2 årskalas 2 årskalas2 årskalasMysig dag med 2 årskalas 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.