Göteborgsmamman

Event med Coldzyme på Kafé Magasinet i Göteborg.

Hej där hemma ♥

Hoppas ni mår fantastiskt denna lördagskväll. Någon mer som laddar upp för Melodifestivalen ikväll? 🙂
Vi har verkligen inte gjort någonting idag mer än städa och Emilia har därför också inte sovit (hon är inte den som lägger sig när vi är hemma), vilket nu betyder att hon redan börjat prata om att gå och lägga sig. Så det blir nästa steg – att gå ner och sussa med henne ♥

Det har varit en så skön dag och en fantastisk vecka de här senaste dagarna. Eventet med Coldzyme gick super och det är alltid lika kul att träffa Göteborgs härliga influencers. Vi har blivit som en liten familj allihopa och jag är mer än tacksam för att få ha dem i mitt liv. Och ett extra tack till Therese som än en gång klickade fram fantastiska bilder! ♥
Gårdagen bjöd även på ett spännande möte och avslutades med Disney On Ice i Scandinavium. Tjejerna hade peppat hela veckan och det var 6 förväntansfulla ögon som lyste upp och ut över isen. Och visst blir man sugen på att åka lite skridskor själv. Vet ni vilka bra ställen det finns här i Göteborgsområdet där man även kan hyra skridskorna? 🙂

Nu tar vi lördag och myser ikapp här hemma. Hoppas ni får en fantastisk kväll!

Kram.

PR eventbyrå Göteborg PR eventbyrå Göteborg PR eventbyrå Göteborg PR eventbyrå Göteborg PR eventbyrå Göteborg PR eventbyrå Göteborg PR eventbyrå Göteborg PR eventbyrå Göteborg PR eventbyrå Göteborg PR eventbyrå Göteborg PR eventbyrå GöteborgEventet med Coldzyme blev så lyckat i veckan 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.