Clean x Kungsportshuset & ett skönt beslut! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Clean x Kungsportshuset & ett skönt beslut!

God kväll ♥

Hoppas ni mår kanon.
Vi har faktiskt haft en riktig sjukstuga hemma den här veckan (även om jag peppar, peppar klarat mig än så länge!). Tjejerna har inte alls varit i stöten och den ena har avlöst den andra i förkylning, hosta och snuva. Emilia var värst igår som hostade non-stop från att hon lagt sig vid 19. När klockan slog 21 fick hon hostmedicin och hostade därefter bara ett par gånger inatt. Skönt att något hjälpte så att hon fick sin sömn ♥

Dagarna flyger verkligen iväg och jag vill så gärna dela ett beslut med er som jag tagit. Ett stort beslut, men som  jag ändå väljer att dela med mig av om ett tag. Det är ett BRA beslut som jag tänkt på väldigt länge och som  gör framtiden spännande 🙂

På tal om en spännande framtid så har jag de senaste dagarna planerat för ett event i slutet av månaden där vi kommer ett ha ett 2-i-1-event tillsammans med Clean och Kungsportshuset där vi först kör mingel för lite Clean-suprises och sedan övergår detta till en middag och Wallmansshow hos Kungsportshuset. Jag är säker på att det kommer bli en succé och jag sitter i detta nu med det sista finslipet på inbjudan så att den kan gå ut som senast imorgon 🙂

Annars då? Jag har hållit mig från godis, kakor, chips, tårta och allt annat gott sedan nyår. Jag tog 10 chips i helgen (typ – det är ju alltid mer än man tror, men låt oss säga 10, haha) och idag tänkte jag faktiskt ta en godis eller två. Men ändå – sedan nyår? Rätt bra måste jag säga 🙂
Och på tal om godis: har ni testat Coops torkade plommon? Åh, gud – de är heaven! Ett tips till er som gillar sånt 🙂

Jag fick även en tidig alla hjärtans dag-present av Fredrick igår med så himla fina underkläder. DET var lyxigt  och lyxigare blir det eftersom han inte är den som köper presenter/blommor högt och lågt. Jag har en liten hat-kärlek till det, för det är klart man hade velat ha presenter JÄMT, men det gör ju också de här tillfällena ännu mer speciella ♥

Nu lägger Fredrick Emilia och sen tror jag vi ska ge The Stranger en chans. Har ni sett den? Fredricks föräldrar säger att den 8-avsnittiga serien är så fängslande att vi bara måste kolla 🙂

Ha nu en fin kväll så hörs vi snart igen!

Kram.

mammabloggmammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggPåväg till affären för att köpa sjuk-glass ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.