Göteborgsmamman

Big news.

Hej där ute i rusket ♥

Jösses, vad regnet öser ner i Göteborg idag! Blandat med en massa vind så blir suget bara ännu större att vilja vara inne en söndag som denna. Jag som tänkte ta en löprunda sen får nog faktiskt avstå idag, för det här ovädret vill inte alls avta som det verkar …

Vi tog oss iallafall ut en sväng förut för en fika hos min syster. Fikan bestod av makaroner och köttbullar, men kaffe efteråt blev det ändå 😉
De har precis flyttat och har fått en så himla fin lägenhet. De bor dessutom precis bredvid en av JLC-killarna vilket såklart höjde värdet bara det 😉

I helgen har vi dessutom hunnit  åka ut till mamma en sväng och vi har fått hem den nya Thule-vagnen á la CITY som släpps imorgon. Den är så himla fin och det ska bli kul att visa er fler bilder på den imorgon. Jag tänker att jag schemalägger ett inlägg som kommer ut imorgon bitti och medan jag själv är på jobbet.

På tal om jobbet så har jag big news. Kan ni gissa vad det är? 

Ha en fin kväll.

Kram.

Lunch hemma hos moster ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.