Göteborgsmamman

Recension och test: Thule Spring – lanseras idag!

Det har blivit dags för lansering av Thule Spring!

God morgon på er! Hoppas ni mår kanon denna måndagsmorgon.
Det har väl inte undgått någon om att jag är en sann Thule-fantast och vi har testat både Chariot Sport 2 (dubbelvagn), Sleek (stadsvagn) och min löparfavorit: Urban Glide (joggingvagn).
Vi har aldrig haft bekymmer med någon av dem, utan de har tvärtom alltid känts stabila, säkra, funktionsvänliga och snygga. Jag rekommenderar Thules vagnar till alla som är ute efter något hållbart och en allmänt bra vagn.

Idag lanserar de ännu en vagn: Thule Spring!
Skulle man jämföra den med de andra så är den här otroligt behändig och du kan – med bara en hand – fälla ihop vagnen som i sin tur tar lite plats i hallen, bilen eller där man behöver förvara den. Att den bara väger 9,5 kg gör ju då även att du kan bära upp den för trapporna hemma eller lasta in den i bilen under tiden du bär ditt barn i famnen 🙂
Den här vagnen blir perfekt när vi åker på semester i sommar och när vi behöver packa bilen full med packning.

Framhjulet på vagnen är svängbart, vilket är ett av mina absolut viktigaste kriterier när jag väljer vagn. Det kan även låsas om man skulle vilja.
Spring har en ventilerande sufflett, fällbart säte, justerbar och lång sufflett (som går att byta ut) som ger UPF 50+.
Selet har fem fästpunkter och punkteringsfria samt skumfyllda bakhjul för en mjuk körning – också ett riktigt måste på min lista 🙂

Självklart uppfyller vagnen alla säkerhetskrav och genomgår tuffa tester i Thules fabriker innan de börjar sälja vagnen i butik och på nätet.

Sist men inte minst är vagnen endast 59.5 cm bred, vilket gör den extra bra som city- och resevagn när du ska fram på tightare utrymmen 🙂

Vill ni läsa mer om Thule Spring så hittar ni mer info här.

Ha en fin start på veckan!

Kram.Thule Spring Thule Spring Thule Spring Thule Spring Thule Spring Thule Spring Thule Spring Thule Spring Thule Spring Thule Spring Thule Spring Thule Spring Thule SpringIdag lanseras Thules nyhet: Thule Spring! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Jag har köpt en Thule spring. Upplever den lite väl skakig. Barnet gillar den men inte mina handleder. Något du upplevde?

  1. goteborgsmamman

   Hej!
   Inget jag upplevt tyvärr. Gällande det skakiga så tycker jag att du ska kontakta dem – det känns som om något är fel då kanske. Ha en skön söndag! Kram <3