Bounce i Hovås, Göteborg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Bounce i Hovås, Göteborg.

Hej härliga ni ♥

Jag sitter och kollar på Talang i detta nu och får se en man som varit med om en sprängolycka där han mist ett par fingrar på ena handen och hela handen på den andra. Han sitter där, spelar gitarr och sjunger med en känsla som inte är utav denna värld. Och här kan man med att gnälla över en missad buss, att man inte fått tillräckligt med sömn eller att man glömde köpa det man åkt till affären för. Om man sätter livet i perspektiv så kan jag erkänna att jag ibland gnäller på saker som är rätt obetydliga i det stora hela. Och jag är ingen negativ person, men vill ändå påminna mig själv om att ‘den där glömda mjölken kanske inte spelar någon roll trots allt’.

Hursomhelst! 🙂

Idag har vi varit på BOUNCE nu på eftermiddagen och det var verkligen hur kul som helst! Fredrick och tjejerna studsade ikapp på de där studsmattorna och ingen ville gå därifrån när det var dags att tänka på refrängen. Vi måste åka dit snart igen! Personalen var urgullig och hela stället är så himla coolt uppbyggt! 🙂 Tips, tips för er som vill hitta på något med barnen (eller själv också för den delen!).

Efter Bounce blev det pizzerian där vi mötte upp mamma för lite middag. Barnen var trötta så det blev inte den längsta middagen av dem alla, men det var mysigt att få lite familjetid x 2 ♥
När vi skulle skiljas åt så  ville Elise absolut inte hem, utan åkte med mamma hem och sover där inatt. Det här är mer regel än undantag, det har ni säkert märkt – att Elise vill sova hos min mamma typ varje gång vi ses. Har ni också barn som gärna vill sova hos sina mor- och/eller farföräldrar? Jag tycker såklart det är hur mysigt som helst att de älskar dem så mycket, men samtidigt undrar jag: hur tråkigt kan Elise tycka att det är hemma?! Haha. Jag tror dock att Elise är den typ av person som gärna har lite lugn och ro omkring sig, vilket blir svårt med två tokiga systrar också. Hon ser säkert mormor som en fristad där hon kan få sitta och måla ifred och få lite egentid 🙂

Nu ska jag lägga undan datorn, hälla upp ett glas dricka och sjunka ner i soffan framför tvn.
Hoppas ni haft en fin dag och att ni myser massor såhär på alla hjärtans dag! ♥

Kram.

Bounce Bounce Bounce Bounce Bounce pizzakvällMyskväll som avslutades med pizza ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.