Packning av pressutskick & promenad i uppehållet. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Packning av pressutskick & promenad i uppehållet.

Hej på er ♥

Herregud. Jag har packat så många pressutskick idag att fingrarna brinner, haha. Samtidigt är det så avkopplande och nästan som dagen innan jul när man slår in de sista klapparna 🙂

Här hemma har jag en 5-årig tjej som är sur som ättika (eller förresten – finns det något surare? Isåfall väljer jag det istället!) för att hon blev ifråntagen sin ipad när hon stampade och skrek mot sin mamma 🙂 Jag vet ibland inte hur jag ska tackla de här striderna, men det är en sak jag kan göra för att hon ska lyssna. Hur gör ni när ni tycker att barnen går lite för långt?
Det vänder nog snart igen – fighterna brukar som tur är inte vara så långdragna 🙂

Idag har det varit riktigt busväder här och vi har hållit oss inne nästan  hela dagen. När klockan slog 14 så bestämde jag mig för att ta ut tjejerna på en promenad under uppehållet och just som när vi kommer tillbaka in  så kommer även regnet tillbaka utanför. Vi hade sån tur! Så vi har mest ägnat dagen åt att mysa inne och rensat lite kläder i deras garderober 🙂 Nu har jag hur mycket som helst att skänka och garderoben känns genast rymligare! 🙂

Vad har ni gjort idag? 

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg thuleÄlskar vår nya vagn från Thule! Thule Spring heter den och är en varm rekommendation – så bra vagn! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.