Göteborgsmamman

Jag har sagt upp mig. Dags att testa de där vingarna!

God kväll där hemma ♥

Hur mår ni denna fredagskväll? Tänk att det redan är den 21 februari. Den här månaden har verkligen sprungit iväg! 🙂

Okej, det har blivit dags för mig att dela en grej med er som jag väntat på sååå länge. Jag har sagt upp mig. Eller, slutat till och med faktiskt. Jag ville inte berätta det förrän det verkligen var dags att lämna Volvo, men jag har äntligen fått följa min dröm och sagt upp mig från mitt jobb för att få satsa på min egna PR- och eventbyrå Eventolution. Det känns overkligt. Overkligt, spännande och alldeles, alldeles underbart.

Jag har inte vantrivts på Volvo Cars och på Global Social Media som det kanske kan verka när jag beskriver lyckan jag känner nu. Tvärtom så hade jag faktiskt en himla bra tid där. Det var bara det att jag dag ut och dag in tänkte ”vad hade hänt om jag testade…?” – en känsla och tanke som aldrig gav med sig utan bara växte sig allt starkare. Starkare tills det vibrerade i kroppen på mig.

En del tror jag beror på att jag förlorade både mormor och farmor under 2019. Två personer som jag stod väldigt nära och som skapade två stora tomrum i mitt hjärta. Jag vet att jag sa till dem båda att jag verkligen hittat något jag brinner för, tycker är superroligt och som jag en dag skulle våga satsa fullt ut på. De visste att den här dagen skulle komma.

När de gick bort så kände jag att livet är för kort för att inte våga testa det man vill. För kort för att inte kasta sig ut i det okända och trampa ner ny mark.
Jag har en fantastisk familj (inte minst Fredrick som låter mig köra!) som står bakom mig, vänner som pushar mig upp till skyarna och mitt egna driv som kommer få detta att lyckas.

För vad är det värsta som kan hända?

Ha en skön kväll hörni. Imorgon är det Mello och jag har äntligen fått känna på hur det är att verkligen få njuta av vad livet har att erbjuda!

KRAM och TACK för att ni följer oss här inne ♥ ♥ ♥

mammablogg mammabloggmammabloggGårdagens businesslunch på Le Pain Francais Avenyn. Mums! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.