Göteborgsmamman

Eventdag!

Hej där ♥

Idag är en rolig dag för idag är det nämligen event med Clean och Kungsportshuset! Så jag håller på att göra mig iordning lite för att sen åka in till stan och börja reka. Det blir en sen kväll, men så himla kul! 🙂

Hoppas att ni mår himla bra! Här har det varit snö de senaste dagarna och det är så vackert. Barnen har åkt pulka efter förskolan varje dag och varit helt saliga över det vita täcke som legat här ute. Idag lyser dock solen och det börjar droppa ordentligt här och där, men det ska visst snöa lite mer nu under helgen så då blir det förhoppningsvis mer pulkaåkning 🙂

Dags att ta på sig kläderna och sen åker jag!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggIgår var det mer is än snö i backarna, men det funkade ju det också, haha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.