Grattis min älskade mamma, 60 år! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Grattis min älskade mamma, 60 år!

Hej allihopa ♥

Hoppas ni mår kanon! Jag vill börja med ett enormt grattis till min älskade mamma som idag fyller 60 år! Mamma fick mig när hon var 30 vilket betyder att även jag fyller tiotal i år och bara månaden efter mamma. Nu tänker man kanske att vi har planerat storfirandet, men med allt som händer med Corona så avvaktar vi tills det passerat och siktar på att fira våra födelsedagar ihop framöver.

Mamma är verkligen min största förebild när det kommer till allt och jag är hennes största fan. Det finns ingen som har så stort hjärta, enorm envishet eller mod som mamma och jag är så glad över att livet satte ihop just oss. Jag älskar dig mer än du anar mamma och du betyder allt för mig ♥

Eftersom det som sagt är virustider så firade vi idag mamma med FaceTime och tårta på vad sitt håll. Mamma hade bakat en stor tårta till sig själv och körde en Pippi Långstrump när hon tryckte upp den i ansiktet. Ni kan ju förstå hur mycket tjejerna skrattade, haha.
Vi hade även budat hem blommor till henne så det kom en stor och vacker bukett till henne under eftermiddagen med mousserande äppelmust och en ask choklad. Dessutom väntar presenter när vi ses nästa gång såklart.

Man får göra vad man kan med situationen som den är nu. Huvudsaken är att man tar det säkra före det osäkra, tvättar händerna och är lika rädd om sina medmänniskor. Tänk på hur mycket Sverige och världen växer i den hjälp vi behöver av varandra ♥

Nu tar vi kväll efter en varm tacosoppa och snart ska vi fortsätta kolla Peaky Blinders. En riktigt bra serie, även om den är lite väl rå ibland och till och med jag får blunda. Men bra, det är den!

Ha en fin kväll!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggHaha, barnen kiknade av skratt när mormor tryckte upp tårta i ansiktet 😀 ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.