Att ändå få njuta i allt elände. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Att ändå få njuta i allt elände.

Hej från solen ♥

Hoppas ni mår bra. I allt elände så måste man ändå få lov att njuta lite, eller hur? Det är en fruktansvärd tid många av oss går igenom just nu, men det är också mycket kärlek och superkrafter som kommer fram hos oss själva och våra medmänniskor. Folk vill hjälpa, man vågar be om hjälp, man ser till att det som sker är rättvist fördelat och vi visar respekt för de som behöver det extra mycket just nu. Jag menar, tänk på hur många det är som håller sig inne för att någon annan är i en riskgrupp? Jag tycker det är starkt och det visar också på att vi bryr oss om varandra. Nu hoppas vi bara att viruset försvinner snabbt så att fler slipper att drabbas ♥

Idag har vi njutit av solen i stort sett hela dagen. Julia åkte på magsjuka natten mellan torsdag-fredag, men kände sig – efter en hel dags sovande igår – som en ny människa och vill bara ut. Idag tog vi därför en sväng till stallet här i närheten och grillade när vi kom hem. Underbart! Där det är lä är det supervarmt, men vinden är fortfarande bitande kall. Jag längtar till sommaren minst sagt och nu när vi antagligen inte åker till Italien så börjar jag fundera vad mer vi kan göra här hemma. Vi har ju husvagn så vi kan ju fortfarande se oss  omkring. Har ni några tips på härliga semestermål i Sverige? 🙂 Självklart förutsatt att läget är okej tills dess, men det får vi ju verkligen hoppas ♥

Nu inväntar vi läggning av Emilia och sen blir det ännu ett avsnitt av Peaky Blinders. Ni måste se den.

Ha en skön kväll!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggÅh, grillsäsongen. Är inte det den bästa ändå? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Solön Öland är helt klart värt ett besök. Byxelkrok på norra Öland är otroligt mysigt ställe. Där hade du tyckt om hänga tror jag. 😊 vacker miljö, mysiga restauranger och bodar i hamnen där folk säljer alltifrån glass, loppisprylar, hantverk och kläder,

      1. Frida

        Byxelkrok ligger cirka 5-10 minuter med bil ifrån Böda. Böda brukar de flesta har koll på iallafall. 😉