Köksinspiration. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Köksinspiration.

Hej på er där hemma ♥

Hoppas ni mår bra. Vi har åkt på maginfluensa här hemma, men Fredrick och jag mår bra än så länge. Barnen är så tuffa, men nu börjar de bli alldeles matta av alla toalettbesök. Stackare ♥
Peppar, peppar att detta går över snabbt. Det som är annorlunda den här gången är perspektivet man får till den här typ av sjukdomar nu. Det är som om de inte är lika hemska som de varit förut för ‘vi har ju trots allt inte Corona’. Men jag tycker det är bra – att man inser att trots att man har det jobbigt just nu så är det inte i närheten av hur tufft andra har det runt om i världen. Ni förstår hur jag menar ♥

Vi pratar allt mer om att renovera här hemma och ge oss på köket härnäst. Imorse satt Fredrick och jag och tittade på olika typer och kök och det är ju verkligen så svårt! Jag fullkomligt älskar det lantliga stuket, men tycker även om när det är sådär ‘cleant’ och stilrent. Jag gillar vitrinskåp och ljusslingor, men ser inte fram emot att tvätta dem heller, haha. Ska vi slå ut väggen eller låta den vara kvar? Lägga nytt golv samtidigt eller låta det vara ett tag?
Så många frågor, men jag måste ändå säga att det är riktigt kul att titta runt på inspiration! Här nere ser ni ett par av mina favoritbilder på Google just nu. Vad tycker ni? Vilket är finast? 🙂

Dags att fortsätta mysa i soffan här hemma. Hoppas ni klarar er från allt vad influensor heter ♥

Kram.

köksinspirationLite köksinspiration! Vilket tycker ni är finast? 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.